Nyheter

Publisert på
Vi gjenopptar oppmontering av våre toveis GSM taleenheter i begynnelsen av januar 2009 da vi pr dags dato er tomme for GSM-oppringere. itv@pixnord.no for introduksjonstilbud.
Les mer
Publisert på
GSM-baserte intercomer er en av våre bestselgere Våre kunder i solariebransjen får ikke fullrost dette produktet da det like fullt som et sikkerhetsprodukt også er et hjelpemiddel. Ved litt aktivt bruk kombinert med kamera blir usikre kunder guidet igjennom avanserte betalingsautomater og andre kompliserte prosedy...
Les mer
Publisert på
Pixnord leverer IP-løsninger både til nyinstallasjoner og for digitalisering av konvensjonelle analoge anlegg. Kontakt oss for tilbud. Vi er nå forhandler for iProSecu.Corp. som har lang erfaring med innen ip anlegg og kan møte dagens og morgendagens utfordninger og k...
Les mer
Publisert på
Enhåndsoperert inspeksjonskamera ofte brukt av snekkere, bilmekanikere, rørleggere og andre som har behov for å titte inn i kriker og kroker. Med lyskilde, 2,5" LCD-skjerm og batteridrift.
Les mer
Publisert på
Grunnet utviklingen av verdien på dollar har vi sett oss nødt til å justere våre priser noe. Vennligst se vår /webshop/ for mer info.
Les mer
Side 1 av 3